Voor al uw vloerwerken en vloerbedekkingen

U kunt bij Bouwonderneming Lenaers BVBA terecht voor al uw vloerwerken in Kerniel en de verdere omgeving van Limburg. Enkele van de specialiteiten van dit bouwbedrijf zijn het leggen van tegelvloeren en het plaatsen van wandtegels, maar ook voor het leggen van klinkers en kasseien op uw oprit staan deze deskundige stielmannen voor u klaar.

Keramische tegels en natuursteen

LB Bouwonderneming is een specialist in het leggen van alle soorten vloerbedekkingen. Denk maar aan keramische tegels en natuursteen. Ook deze mooie en tevens duurzame materialen behoren tot de vele mogelijkheden om uw vloer te vernieuwen. Vraag naar advies op maat en laat u begeleiden in het maken van uw materiaalkeuze. Deze vakmannen weten precies welke steen geschikt is voor uw pand en welk materiaal beantwoord aan uw wensen en vragen. Wanneer u kiest voor een samenwerking met dit bouwbedrijf, gaat u voor professionaliteit. De gespecialiseerde ploeg werkt bovendien uiterst snel en netjes, onder toezicht van de zaakvoerder op de werf. Zo kan u terecht bij één contactpersoon voor al uw vragen en besprekingen van uw wensen. Samen gaat u voor het beste eindresultaat geheel naar uw verwachtingen en met oog voor het vooropgestelde budget. Zowel voor uw nieuwbouw als voor het uitvoeren van renovaties kan u bij Bouwonderneming Lenaers BVBA in Kerniel terecht.

Neem contact op

Aarzelt u niet om deze bouwfirma te contacteren. Graag verstrekken zij u bijkomende informatie of komen ze langs voor het bespreken van uw vloerwerken en het maken van een offerte op maat. LB Bouwonderneming BVBA staat ook garant voor al uw nieuwbouw en renovaties. Neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Contacteer ONS

Oorsprongstraat 20 ,
3840 Kerniel , Belgiƫ

Gsm : 0473 32 14 510473 32 14 51
info@bouwonderneming-lenaers.be
BTW BE 0685.913.724